Kymco Maxxer 50 zonder hommologatie

Maxxer 50cc kinder quad met 2 takt motor. Deze quad heeft GEEN weg toelating

Kymco MXU 300 T3B 2x4

Het nieuwe gamma landbouwvoertuig T3b van Kymco bevat zijn best-seller. Dit gamma is gericht naar een professionele gebruik en geniet van aftrekbare BTW. Als utilitaire voertuig beschikken ze over een 2 personen homologatie.

KYMCO MXU 550i E4 4x4

Het nieuwe gamma landbouwvoertuig T3b van Kymco bevat zijn best-seller. Dit gamma is gericht naar een professionele gebruik en geniet van aftrekbare BTW. Als utilitaire voertuig beschikken ze over een 2 personen homologatie..

Deze quad bestaat ook in L7E versie ( geen landbouw voertuig)

KYMCO MXU 700i E4 4x4

KYMCO stelt zijn quads van een nieuwe generatie voor, in een zuiverdere versie, maar mét de uitrusting die van deze quads zo'n succes heeft gemaakt: lier, trekhaak en injectiemotor. Een gamma met een uiterst competitieve prijspositionering.

KYMCO MXU 700 EXI EPS mmc 4x4

NIEUW STUURBEKRACHTIGING slim en electronische. Dynamish systeem bepaald door de snelheid.
NIEUWE ZADEL EN PASSAGIER KIT
NIEUWE DESIGN, meteoriet grijs kleur, nieuwe stuurkap met geïntegreerde handbeschermers. Standaard lier , trekhaak alu velgen met maxxis bighorn. banden

KYMCO MAXXER 450i  2x4

De MAXXER 450, de sportieve quad bij uitstek, is nu lichter en voorzien van onafhankelijke ophangingen (IRS), met gasschokdempers en een nieuwe bestuurderspost, met een aluminium stuur type Enduro. Nieuwe kleur:
matzwart.